JADI AGENT STICKERZEE

Boleh buat duit ke?

Biasanya produk kecantikan, pakaian je yang pakai agent kan. Tapi ni produk sticker label. Dan produk ni bermusim. Setahun cuma 4 bulan sahaja kami buka tempahan. Membuatkan pelanggan mesti nak beli. Produk ini dibuat khusus untuk anak-anak yang bersekolah. Cuba tengok di sekeliling anda. Anak saudara anda, anak jiran, even parents pun boleh pakai sticker ni. Nampak tak betapa besar peluang depan mata tu.

Setiap prospek tu boleh bagi anda RM10. Anda kiralah sendiri berapa boleh dapat income nanti.

Sesi 2021 ini merupakan tahun ke-4 bagi kami. Jenama Stickerzee telah berjaya memenangi hati pelanggan dan menjadi pilihan ibubapa. Di sini, kami perlukan anda bagi memastikan pencapaian pasaran lebih meluas.

Sticker-Nama-Stickerzee

PELUANG

Statistik dari Kementerian Pelajaran Malaysia menunjukkan bahawah pada 31 Julai 2020 terdapat seramai 4,987,401 orang pelajar di seluruh Malaysia.

4987401

Bilangan murid yang merupakan pelajar sekolah di seluruh Malaysia

10220

Jumlah sekolah yang terdapat di seluruh Malaysia

RM4987

Jumlah pendapatan anda berdasarkan min 0.01% dari jumlah pasaran

projeK SESI 2020

Kami sediakan pilihan untuk anda

Anda decide sama ada Agent Rasmi atau Agent Trial.
Jana pendapatan RM2,000-RM19,000 pada sepanjang tempoh jualan ini berlangsung.

Nak jadi Agent Rasmi Nak cuba Agent Trial

Soalan Lazim (FAQ)

Berapakah yuran pendaftaran?

Tiada sebarang yuran dicaj. Anda hanya perlu Topup Credit.Topup credit ini berfungsi untuk menapis permohonan dari pelanggan yang nak kan harga agent. Semakin lambat anda join agent, semakin tinggi harga topup pertama yang perlu dibuat. Amaun Topup Credit adalah seperti berikut :

Agent Rasmi – Komisyen 37%

  • Topup Oct2020 = RM200
  • Topup Nov2020 = RM300
  • Topup Dec2020 = RM500

Agent Trial – Komisyen 10%

  • Topup Oct2020 = RM70
  • Topup Nov2020 = RM150

Kesemua duit Topup ini akan digunakan sepenuhnya untuk tempahan anda nanti. So dah tak perlu bayar untuk tempahan sekiranya baki topup anda mencukupi.

Berapakah nilai komisyen jualan?

Agent Rasmi

Kami memberikan purata komisyen sebanyak 37% dari nilai jualan. Sebagai contoh; Harga jualan bagi satu set RM23, harga agent cuma RM13. RM10 ialah komisyen anda.

Agent Trial

Komisyen sebanyak 10% dari nilai jualan. Sebagai contoh; Harga jualan bagi satu set RM23, harga agent trial ialah RM21. RM2 ialah komisyen bagi agent trial

Apa yang perlu agent buat?

Marketing! Agent perlu menjual dan mempromosikan produk sama ada di Online Platform ataupun secara Offline. Setelah mendapat tempahan, agent perlu key-in tempahan kedalam system yang kami sediakan.

Bagaimana komisyen dibayar?

Pihak kami menyediakan access price agent yang hanya dapat di akses oleh agent berdaftar. Akses ini memberikan harga yang lebih murah dari harga jualan. Ringkasnya, pelanggan membuat bayaran penuh kepada agent, dan agent membuat bayaran harga agent kepada HQ.

Apakah syarat untuk jadi agent?

Anda benar-benar ingin menjual dan menambah pendapatan sendiri. Mempunyai online banking. Dan biasa menggunakan online platform.

Ada sediakan Support tak?

Semestinya. Agent akan dimasukkan ke dalam Support Group Whatsapp. Ada sebarang soalan, boleh ajukan disana. Channel Telegram juga disediakan bagi mendapatkan info produk. Pihak HQ juga akan selalu membantu agent dari masa ke semasa.

Berapa komisyen yang saya boleh dapat?

Ia bergantung sepenuhnya kepada anda sendiri. Mengikut rekod kami pada sesi tahun lepas (tempoh 3 bulan):

  • 1st Top Komisyen RM17,324
  • 2nd Top Komisyen RM13,991
  • 3rd Top Komisyen RM10,003
  • 4th Top Komisyen RM9,035
  • 5th Top Komisyen RM8,936

Pada sesi kali ini, kami mensasarkan min komisyen agent sebanyak RM4987.